NOTÍCIES DESTACADES

EL PUNT AVUI

10/05/2023

Els independents presenten quinze llistes a la Selva

El president de la formació i candidat a la reelecció per l’Ajuntament d’Arbúcies, Pere Garriga, s’ha mostrat optimista de cara als resultats dels propers comicis i ha llençat el missatge de consolidació del projecte a la comarca amb representació a 15 dels 26 municipis de la comarca…

DIARI DE GIRONA

10/05/2023

Els Independents de la Selva aspiren a obtenir uns 60 representants

Independents de la Selva vol consolidar la seva presència amb la presentació de quinze llistes, amb l’aspiració d’aconseguir uns 60 representants municipals en les eleccions del 28-M…

EL PUNT AVUI

13/03/2023

Independents de la Selva es presenten a Riudellots i Sant Hilari

Dues candidatures del bloc d’Independents de la Selva, SOM Riudellots i el Partit Independent de les Guilleries (PIG) de Sant Hilari Sacalm, han fet la presentació pública dels seus alcaldables: Xevi López i Jordi Rotllant….

Presentació Som Riudellots municipals 2023

DIARI DE GIRONA

13/03/2023

Som Riudellots i el PIG a Sant Hilari presenten les candidatures a les municipals

Els dos candidats formen part de partits polítics adscrits al grup dels Independents de la Selva, que treballa per presentar-se a més de 20 municipis de la comarca…

DIARI DE GIRONA

24/02/2023

Independents de la Selva treballa per sumar més de 20 llistes electorals a la comarca

Tres de cada quatre municipis de la comarca tindran representants polítics de la formació dels Independents de la Selva a les eleccions municipals…

Quim Vivas Vidal

El PUNT AVUI

18/01/2023

A la Selva, el porta a porta es va arrelant

El regidor de l’Ajuntament de vilobí d’Onyar i conseller de Independents de la Selva al Consell Comarcal, Joaquim Vivas Vidal, va presentar els resultats amb el president de l’ens i la tècnica de l’àrea…

EL PUNT AVUI

22/11/2022

Josep Frías tornarà a ser alcaldable a Hostalric

Josep Frías, alcalde d’Hostalric entre el 2007 i el 2019, tornarà a presentar-se com a cap de llista a les eleccions municipals, aquest cop serà l’alcaldable d’Independents de la Selva.

DIARI DE GIRONA

22/10/2022

Independents per la Selva celebra una jornada a Lloret de Mar

Pere Garriga, alcalde d’Arbúcies i president d’Independents de la Selva, va destacar en el seu parlament, que, «el model independent s’ha demostrat amb aquesta trobada que es d’èxit i de molt de futur»

DIARI DE GIRONA

29/03/2022

Independents de la Selva celebra la VIII Jornada de Treball a Vilobí d’Onyar

El teatre Can Sagrera de Vilobí d’Onyar ha estat aquest cap de setmana la seu de la VIII Jornada de Treball de les formacions independents de la Selva i Independents de Catalunya. La trobada serveix per posar en comú experiències pròpies dels diferents municipis, projectes que estan desenvolupant o compartir com s’afronten diferents problemàtiques…

VILADRAU: Noemi Bastías

ARA

10/10/2019

Noemi Bastias, dels Independents per Viladrau-Independents de la Selva, assoleix l’Alcaldia de Viladrau

Noemi Bastías, del grup d’Independents per Viladrau i dels Independents de la Selva, és la nova alcaldessa del municipi osonenc, després que hagi triomfat la moció de censura a la fins ara alcaldessa de la localitat.

Grup dels Independents de la Selva a les Municipals 2019

DIARI DE GIRONA

19/05/2019

L’hora dels partits independents

L’agrupació de formacions municipalistes dels Independents de la Selva ha consolidat el seu model i està treballant per teixir una xarxa al conjunt de Catalunya.

DIARI DE GIRONA

15/05/2019

Independents de la Selva volen créixer al Consell Comarcal i a la Diputació de Girona

L’agrupació de formacions municipalistes de la comarca de la Selva presenta aquests any 15 candidatures. El president espera millorar, amb les noves llistes, els resultats als dos ens supramunipals

Pere Garriga i Gisela Saladich

EL PUNT AVUI

15/05/2019

IdSelva veu “confirmat” el camí iniciat fa vuit anys

Les llistes independents sota el paraigua d’Independents de la Selva (Id Selva) que concorren el diumenge 26 són el triple de les que es va presentar el 2011 (5), i 5 més que el 2015 (10).

Entrevista a Pere Garriga, President dels Independents de la Selva

EL PUNT AVUI

13/05/2019

Entrevista a Pere Garriga, Alcalde d’Arbúcies i president dels Independents de la Selva

Pere Garriga es presenta a les eleccions municipals per quarta vegada. Lidera la llista d’Independents de la Selva, i aspira a revalidar la majoria absoluta del 2015 (8 regidors de 13).

DIARI DE GIRONA

14/12/2018

Entrevista a David Merino, dels Independents de la Selva

David Merino es membre de Boscos Terapèutics, un projecte d’Independents de la Selva amb suport de la Diputació de Girona. Girona acollirà el congrés internacional de boscos i salut l’octubre de 2019.

Independents de la Sevla visiten Puigdemont

LA VANGUARDIA

12/11/2018

Independents de la Selva lleva a Puigdemont arena de varios lugares de Girona

Una delegación de alcaldes de Independents de la Selva (Ids) han visitado al expresidente Carles Puigdemont i Casamajó en Bélgica y le han llevado arena de varios lugares de Girona. La delegación la han integrado las alcaldesas de Vilobí y Tossa, Sant Hilari y Arbúcies.

DIARIDEGIRONA.CAT

27/07/2018

Independents de la Selva optarà a 14 alcaldies en les eleccions municipals del 2019

El grup de partits independents de la comarca de la Selva suma quatre llistes noves i no descarta incorporar-ne dues més el pròxim setembre. El president de la formació, Pere Garriga, avança que estudien estendre’s a àmbit provincial i arreu del territori català.

ELPUNTAVUI.CAT

27/07/2018

Independents de la Selva presentarà catorze llistes

La formació Independents de la Selva ha anunciat que presentarà catorze llistes en els comicis locals de l’any vinent. Les novetats seran Lloret de Mar, en què Enric Martínez serà el cap de llista, i Massanes, que tindrà com a número 1 Pere Fernàndez.

LAVANGUARDIA.COM

26/07/2018

Independents per la Selva estudia ampliar su fórmula al ámbito catalán

Pere Garriga, ha explicado que, por el momento, hay un movimiento embrionario, pero está convencido de que hay “números de que acabe saliendo una cosa a nivel provincial y es posible que catalán”.

DIARIDEGIRONA.CAT

09/06/2018

Independents de la Selva presentarà llista per primer cop a Lloret i Massanes
La formació fitxa Enric Martínez i Pere Fernández i passa a tenir representació en 12 dels 26 municipis de la comarca de la Selva. Així es va acordar per unanimitat en l’última junta de govern del partit celebrada a Santa Coloma de Farners.

ELPUNTAVUI.CAT

18/03/2018


Representants de 16 municipis van participar a Tossa en la 1ª Jornada de Política Municipal de Grups Independents

Representants de 16 municipis van participar a Tossa en la 1ª Jornada de Política Municipal de Grups Independents on hi van intervenir diversos batlles de la formació, com les alcaldesses de Vilobí, Cristina Mundet, i de Tossa, també representant a la Diputació, Gisela Saladich, que van coincidir a destacar la llibertat política de moviments que els atorga no dependre de cap gran sigla.

DIARIDEGIRONA.CAT

14/03/2018

Tossa crearà un itinerari forestal terapèutic a la zona de Sant Grau
“Afavorirem les complicitats per enfortir un nou turisme de salut i benestar vinculat als boscos amb funcionalitat terapèutica”, va dir Gisela Saladich, de Tossa Unida, partit del Grup dels Independents de la Selva.

ELPUNTAVUI.CAT

12/03/2018

Independents de la Selva es reuniran a Tossa de Mar
Celebraran a La Nau de Tossa la I Jornada Política Municipal, amb l’objectiu d’eixamplar la presència de la formació Independents de la Selva. A la jornada, s’hi espera la participació de representants de més de 15 municipis de la Selva.

NACIODIGITAL.CAT

22/01/2018

Actes de commemoració del 50è aniversari de la posada en servei del pantà de Susqueda
Els Independents de la Selva, des de la seva representació a la Diputació de Girona, Consell Comarcal de la Selva i l’alcalde de Sant Hilari Sacalm, han impulsat la iniciativa i participen dels diferents actes.

TRIBUNASELVATANA.CAT

25/09/2017

Independents de la Selva demana a la Diputació una línia de subvencions per a entitats mediambientals
La moció, aprovada pel Ple, proposa establir una previsió de fons d’aproximadament uns 200.000 €, segons les disponibilitats de la Diputació, per afrontar aquestes despeses.

ELPUNTAVUI.CAT

09/08/2017

El turisme de salut pren cos a la Selva.
Els cinc primers itineraris terapèutics dissenyats per l’associació Sèlvans seran visitables a l’octubre. La Diputació hi veu una eina de promoció amb recorregut.

ELMON.CAT

30/06/2017

Els alcaldes d’Independents de la Selva cediran locals per a la celebració del referèndum.
Les alcaldies de Tossa de Mar, Maçanet de la Selva, Sils, Riudarenes, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm i Vilobí d’Onyar, ha decidit per unanimitat “facilitar en la mesura de les possibilitats” que els seus veïns puguin votar l’1 d’octubre.

DIARIDEGIRONA.CAT

15/04/2017

Premi estatal per a la caldera de biomassa de Can Delfí d’Arbúcies
Els Premis Nacionals d’Energia 2017, van recaure sobre el projecte de Can Delfí d’Arbúcies com a millor actuació en matèria d’energies renovables a municipis de menys de 20.000 habitants.

ELPUNTAVUI.CAT

22/03/2017

Id Selva es veu amb energia per fer-se més gran
El grup polític d’Independents de la Selva (IdSelva) va voler fer balanç de la feina feta als ajuntaments de la comarca i a la Diputació de Girona, on té una representant: l’alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich.

TRIBUNASELVATANA.CAT

08/02/2017

La licitació del carril bici de Breda, prevista per a finals d’any
Així ho han confirmat des de l’Ajuntament de Breda després de mantenir una reunió amb el Director General d’Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat.

ELPUNTAVUI.CAT

22/01/2017

Independents de la Selva dóna suport al projecte Rimavisi
La diputada Gisela Saladich, dels Independents de la Selva, demana a Pere Vila implicació en el pla de carrils bici

DIARIDEGIRONA.CAT

29/12/2016
Independents de la Selva posen en marxa la seva web.
La formació Independents de la Selva ha posat en marxa la seva plataforma digital que té la funció d’acostar la seva acció política als ciutadans.

ELPUNTAVUI.CAT

20/12/2016
Arbúcies i Sant Hilari, units en bus amb Santa Coloma
Una fita aconseguida conjuntament pels alcaldes d’Arbúcies, Pere Garriga (Entesa), i Sant Hilari Sacalm, Joan Ramon Veciana (Partit Independent de les Guilleries)

GIRONANOTICIES.COM

26/11/2016
Guardonen l’Ajuntament d’Arbúcies per la seva tasca en energies renovables
L’alcalde, Pere Garriga, va recollir el premi Solar 2016

ACORDPERMASSANET.COM

17/11/2016
Acord per Maçanet amb el medi natural
Acord per Maçanet va participar a la Jornada anual de la Xarxa de Custòdia del Territori

DIARI ARA

15/11/2016
Tossa de Mar acollirà el IV Fòrum de Turisme de la Selva
La trobada se celebrarà el 25 de novembre

ALTRES NOTÍCIES