Agrupació Participativa Blanes (APB) amb Independents de la Selva.

APB Agrupació Participativa Blanes

Xavier Lozano liderará la nova llista a Blanes

Unes 150 persones van assistir a la presentació del nou partit. La sala de plens de l’Ajuntament de Blanes, fou l’escenàri de la presentació de l’Agrupació Participativa Blanes (APB). La candidatura serà encapçalada per Xavier Lozano, ex de CiU. L’alcaldable va destacar el valor de les sigles independents. Agrupació Participativa Blanes formará part del grup dels Independents de la Selva. Lozano va fer una crida als altres partits per consensuar solucions als grans problemes.

L’Agrupació la formen una vintena de persones de perfils molt diferents.  Hi ha noms “amb experiència a l’ajuntament, persones amb idees noves i gent que no ha estat mai a la política”. APB presenta una llista amb paritat de gènere i un ventall d’idees, coneixements i oficis molt ampli.  Totes les persones de la llista tenen un alt compromís amb Blanes i els seus habitants i no tenen idees partidistes”, segons destaquen. La setmana vinent faran un congrés per perfilar el programa i altres detalls de la candidatura.

L’acte va comptar amb el suport dels Independents de la Selva

L’acte de candidatura fou recolzat amb la presència de diferents representants dels Independents de la Selva. Hi fòren presents Gisela Saladich, Alcaldessa de Tossa, Pere Garriga, Alcalde d’Arbúcies, Cristina Mundet, Alcalde de Vilobí i Enric Martínez, Candidat per Lloret. Garriga, Saladich i Mundet van fer diferents parlaments de suport i benvinguda al Grup dels Independents de la Selva.

Agrupació Participativa Blanes ha iniciat la seva política comunicativa a diferents xarxes socials. Els podeu seguir a:

Facebook: https://www.facebook.com/apblanes/

Twitter: https://twitter.com/apblanes

Web: https://apblanes.com