Alcaldes regidors i membres d’IdSelva visiten el president Puigdemont a Waterloo

Independents de la Sevla visiten Puigdemont

Els Alcaldes varen obsequiar el president amb unes bosses amb sorra de diferents municipis de la comarca de la Selva.

Alcaldes, regidors i membres de la formació independents de la Selva varen visitar divendres passat la Casa de la República  ubicada a Waterloo on els va rebre el President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. La trobada va consistir en una reunió de treball de prop d’una hora on es va fer una valoració del món municipalista.

Durant l’estada a la casa de la República els alcaldes, de Vilobí, Cristina Mundet, Sant Hilari, Joan Ramon Veciana, Arbúcies, Pere Garriga i Tossa de Mar, Gisela Saladich li varen fer entrega d’un emotiu record del territori que el president Puigdemont els va agrair. L’obsequi va consistir en unes bosses amb sorra de diferents indrets de la comarca. Des de la platja gran de Tossa fins a la Fageda del Montseny a Arbúcies passant per Sant Salvador de Santa Coloma de Farners, de Sant Roc a Massanes, de Salitja, Sant Dalma i Vilobí d’Onyar, de Sant Miquel de les Formigues a Sant Hilari Sacalm, de Sant Climent d’Amer, del castell de Torcafalló de Maçanet de la Selva…..

Per la seva banda el President de la Generalitat va convidar als representants a signar al llibre d’honor de la Casa de la Republica.

El President de la formació i alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga ha manifestat que “les llistes independents dels municipis representem el 17% de les llistes polítiques d’aquest país”. I alhora es va posar a disposició del President de la generalitat per veure com es pot ajudar a consolidar el projecte municipalista al territori. En aquest aspecte, Garriga considera que els muncipis som imprescindibles en la construcció de la república de les persones i dels serveis públics.”Els ajuntaments som el pal de paller del nou país”.

Per la seva banda el President Puigdemont va encoratjar a independents de la Selva a seguir treballant en la construcció de la república.

Els Independents de la Selva, són una coalició de diferents formacions municipals a la Comarca de la Selva (Girona)  en la que s’hi han unit per ara els regidors independents de Massanes i Lloret de Mar, conformada per: Tossa Unida, Grup Municipal Independent de Vilobí, Entesa per Arbúcies, Partit de les Guilleries de Sant Hilari Sacalm, Independents de Sils, Tots per Breda, Acord per Maçanet, la Pataforma Independent de Caldes de Malavella i La Veu del Poble de Santa Coloma de Farners. En l’actualitat independents de la Selva disposen de 7 alcaldies, 5 consellers comarcals i un diputat.