Balanç positiu dels dos primers anys de govern al Consell Comarcal on hi som presents els Independents de la Selva.

Els tres socis de govern han fet una valoració a Santa Coloma de Farners.

Divendres, 02 Juliol 2021

Balliu, Garriga i Becerra han recordat que no és un pacte de mandat sinó de projecte. Les tres formacions polítiques continuen el projecte que varen iniciar l’any 2015 amb el primer pacte de govern. S’ha continuat amb l’estratègia i la línia de treball que es va iniciar en el primer mandat de govern plegats. Enguany s’estan materialitzant molts dels projectes iniciats i, en alguns casos se n’han projectat de nous donant resposta a les necessitats actuals.

El vicepresident segon, Jesús Becerra, ha recordat que és un equip de govern que té molt clara quina és la seva funció: la de beneficiar els ciutadans de la Selva, els seus pobles i els ajuntaments, amb una clara vocació de servei i on les persones són la seva prioritat

Per la seva banda, el Vicepresident Primer del Consell Comarcal, Pere Garriga, Alcalde d’Arbúices i també President dels Independents de la Selva, destaca el consens que hi ha hagut entre les tres formacions polítiques i on s’ha prioritzat la voluntat de servei a la comarca, ajuntaments i ciutadans.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, fa una valoració del pacte polític a grans trets fent especial èmfasi a la bona entesa que hi ha hagut entre els tres socis de govern a l’hora de traçar les línies estratègiques del projecte de construcció de comarca.

Font: @ccselva