Cristina Mundet, presidenta d’Independents de la Selva, escollida membre de l’executiva de l’AMI

Cristina Mundet a l'AMI
Cristina Mundet, membre de l’executiva de l’Associació de Municipis per la Independencia (AMI)

Cristina Mundet, alcaldessa de Vilobí d’Onyar i Presidenta de la formació Independents de la Selva, ha estat escollida recentment membre de la comissió executiva de l’AMI (associació de municipis per la Independència). El nou president és Josep Maria Cervera alcalde de Port de la Selva. La comissió de l’AMI està formada per 10 persones, 5 homes i 5 dones

Mundet anima als ciutadans a assumir els nous reptes de futur

Mundet ha manifestat la seva satisfacció per passar a formar part de la comissió executiva de l’AMI. En aquest sentit, ha afegit que finalment les llistes independents i independentistes de la comarca de la Selva tenen veu a la comissió executiva.

L’alcaldessa de Vilobí d’Onyar ha recordat que ja fa temps es va instar a l’AMI a tenir en comte la veu dels pobles. “amb la meva designació assolim una de les peticions que havíem fet a l’associació, és molt important en aquest tipus d’entitats tenir un contacte directe amb els ciutadans del poble per conèixer millor la realitat”. La mateixa Mundet ha explicat que des de l’associació es vol donar suport, recolzar i animar als ciutadans i ciutadanes dels pobles a assumir els nous reptes de futur que ens depara el país.

La Presidenta d’Independents de la Selva ha fet també un paral·lelisme entre la formació que presideix i l’associació de municipis.

La comissió executiva va ser escollida per majoria absoluta a Manresa i contempla les figures de President, dos Vicepresidents, 5 vocals, secretari i tresoreria. Un total de deu persones amb total paritat 5 homes i 5 dones.