El Producte turístico-cultural “Vescomtat de Cabrera” avança amb el suport dels Independents de la Selva.

El projecte del Vescomtat de Cabrera, amb el suport dels Independents de la Selva al Consell Comarcal, compta amb la participació d’un total de 13 municipis i el cofinançament del FEDER de la Unió Europea.

El dimarts 25 de maig va tenir lloc una reunió de seguiment del projecte Vescomtat de Cabrera, executat pel Consell Comarcal de la Selva i amb el suport dels Independents de la Selva. El projecte compta amb la participació de 13 municipis de la comarca i el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea. L’estratègia a seguir per assolir aquest objectiu parteix de la posada en valor del gran llegat patrimonial que ens ha deixat a la comarca la nissaga dels Cabrera, una de les senyories feudals més importants de Catalunya.

A partir d’aquí es generarà una proposta conjunta d’actuacions dels 13 municipis participants, capaç d’atraure nous públics culturals i turístics. Aquestes actuacions contemplen un ampli ventall de propostes: rutes d’autodescoberta del patrimoni, recreacions virtuals, edició de materials interpretatius…. que contribuiran de manera directa a la creació i promoció de nous productes culturals i turístics a la comarca.

Els municipis que participen en el projecte són Anglès, Arbúcies, Blanes, Breda, Caldes de Malavella, Hostalric, Llorer de Mar, Maçanet de la Selva, Riells i Viabrea, Sant Feliu de Buixalleu, Sils, Susqueda i Vidreres. Compta amb el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, té com a objectiu generar i posicionar una proposta turística i cultural capaç d’actuar com a atractor de nous públics i de nous fluxos de visitants entre els municipis participants de la comarca de la Selva.

Font: tribunaselvatana.cat