IdSelva fitxa els regidors independents de Lloret de Mar i Massanes

La junta de govern de la formació independent ha decidit recentment la incorporació dels regidors Pere Fernàndez de Massanes i de Enric Martínez.

Santa Coloma de Farners, Divendres 8 de juny de 2018

La junta de Govern de la formació Independents de la Selva va acordar en la darrera reunió celebrada a la capital de la comarca, incorporar a la formació els regidors electes independents dels municipis de Massanes, Pere Fernàndez i de Enric Martínez de Lloret de Mar.

La junta de govern esta formada per un membre de cadascun dels 10 municipis on Independents de la Selva hi té representació. La unanimitat dels assistents ha propiciat que els dos regidors electes s’incorporin com a membres de ple dret a Independents de la Selva.

El President de la formació Pere Garriga, ha manifestat la seva satisfacció per l’increment de la representació dels independents en el conjunt de la comarca. En aquest aspecte, Garriga, alcalde d’Arbúcies, ha manifestat l’oferiment de la formació que representa a tots els grups polítics o persones individuals que tinguin inquietuds envers el seu municipi.

En aquest sentit Garriga, ha manifestat que totes les persones integrades en els Independents de la Selva han acceptat el seu argumentari i els seus estatuts. En aquest aspecte, Garriga assumeix que “les persones poden haver tingut un paper polític en el passat però no ha de ser un impediment si respecten el posicionament dels Independents.” Amb una clara vocació municipalista, Independents de la Selva ha fonamentat la seva acció política unint projectes d’àmbit local, posant als municipis en el centre d’actuació i coordinant-los d’una forma estructurada, cohesionada i amb projecció comarcal.

Per Pere Fernàndez “Els nous temps que vivim políticament a Catalunya i els seus municipis demanen canvis i independents de la selva representa aquests canvis”.

Per la seva banda, el regidor independent de Lloret de Mar, Enric Martínez ha manifestat que independents de la Selva coincideix plenament en el sentit polític de la seva formació, treballar per les persones i des del municipi per ajudar-los en la mesura del possible”. En aquest sentit, Martínez ha recordat que la política municipal és la veritable essència política, al tenir un contacte diari amb la gent i conèixer les seves preocupacions i aspiracions.

Els Independents de la Selva, és una coalició de diferents formacions municipals a la Comarca de la Selva (Girona)  en la que s’hi han unit ara els regidors independents de Massanes i Lloret de Mar, conformada per: Tossa Unida, Grup Municipal Independent de Vilobí, Entesa per Arbúcies, Partit de les Guilleries de Sant Hilari Sacalm, Independents de Sils, Agrupació Independent de Riudarenes, Tots per Breda, Acord per Maçanet, la Pataforma Independent de Caldes de Malavella i La Veu del Poble de Santa Coloma de Farners. En l’actualitat independents de la Selva disposar actualment de 7 alcaldies 5 consellers comarcals i un diputat.