Jordi Rotllant es presenta com a alcaldable a Sant Hilari Sacalm

Jordi Rotllant, del Grup Independent de les Guilleries (PIG) que forma part dels Independents de la Selva, presenta candidatura a les properes eleccions municipals.

A Sant Hilari Sacalm, a la plaça Gravalosa un centenar de persones va seguir la presentació de l’alcaldable del PIG, Jordi Rotllant, que substitueix a l’actual alcalde, Joan Ramon Veciana. En el seu parlament l’alcaldable Rotllant, va explicar els motius pels quals es presenta. Rotllant va lloar “el gran equip humà i el propi projecte del grup que es centra en l’atenció a les persones”. En aquest aspecte, Rotllant, destaca “el medi ambient, la participació ciutadana i el municipalisme que és l’ADN de la formació, com a valors mantenir i potenciar, així com seguir el pla de mandat on es dona comptes a la ciutadania de la feina feta”. De cara al futur l’alcaldable es va mostrar compromès amb els objectius ODS i accions encaminades cap a un entorn sostenible.

Rotllant, va dir que, igual que el seu antecessor, es compromet a ser-hi només durant 8 anys.

Actualment independents de la Selva, ja ha presentat els seus candidats a Blanes, Xavier Lozano, Lloret de Mar, Lara Torres, Tossa de Mar, Gisela Saladich, Riudellots, amb en Xevi Lòpez, a Sant Hilari amb en Jordi Rotllant, a Sant Feliu de Buixalleu amb Dieter W.Heinichen, Hostalric amb Pep Frias i Massanes amb Franc Gòmez,

Independents de la Selva va obtenir a les darreres eleccions municipals, 9215 vots que es varen convertir en 48 regidors, quatre alcaldies, 5 consellers comarcals i una diputada a la Diputació de Girona.