Éxit de les Jornades Municipalistes amb els Independents de la Selva

Més de 50 representants de llistes independents assisteixen a les Jornades municipalistes a Lloret de Mar. La Selva, Alt i Baix Empordà, Gironès,Ripollès,Vallès Occidental, Cerdanya,Maresme i lUrgell entre els presents a lacte.

Lloret de Mar, 24 doctubre de 2022

La Sala polivalent de la Biblioteca de Lloret de Mar, ha estat lescenari aquest cap de setmana, de la Jornada municipalista organitzada per les formacions Independents de la Selva/Independents de Catalunya.

Més de 50 persones, han assistit a les activitats programades mostrant el seu interès en aquest moviment que cada vegada aglutina la sensibilitat de més persones.

Així en aquesta jornada hi van haver representants de les comarques de: Alt i Baix Empordà, Gironès, Ripollès,Valles Occidental, Cerdanya, Maresme, Pla de lUrgell i la Selva.

La jornada va estar centrada en dues parts la primera més tècnica de com sha delaborar una llista electoral i quins requisits es necessiten, la xerrada va anar a càrrec dels advocats Alex Serrahima i Xavier Lòpez.

La segona va consistir en una taula dexperiències on hi varen participar lalcaldessa de Vilobí, Cristina Mundet, la Diputada dels independents a la Diputació de Girona, Gisela Saladich i lalcalde dArbúcies i President dIndependents de la Selva, Pere Garriga.

Independents un model d’èxit i molt futur

Pere Garriga, va destacar en el seu parlament, que, el model independent sha demostrat amb aquesta trobada que es d’èxit i de molt de futur”. Cadascú sap quines són les necessitats i les prioritats al seu municipi, va afegir Garriga. això és el que treballem de manera real des dels independents, va sentenciar.

Per la seva banda la portaveu de la formació independents +Lloret, Lara Torres amb 4 regidors a lAjuntament va agrair el fet que Lloret fos la seu escollida per la celebració daquestes jornades, manifestant que a dia davui i davant la convulsiu política que estan patint diferents partits la nostra fórmula és la més apropiada.

Per Lara Torres, des de sumem Lloret es governarà de forma real i efectiva des de la ciutadania i per la ciutadania, amb una escolta activa de la ciutadania.

Independents de la Selva  va obtenir 9215 vots les darreres eleccions municipals 48 regidors, quatre alcaldies, 5 consellers comarcals i una diputada a la Diputació de Girona.