Hostalric i Brunyola s’afegeixen a Independents de la Selva per les municipals

Brunyola i Hostalric Independents de la Selva
El candidat a Hostalric serà el que va ser alcalde durant 12 anys Josep Frias.

Santa Coloma de Farners, 17 d’octubre de 2021

La Junta de govern de la formació Independents de la Selva, va acordar en la darrera sessió la petició d’incorporar al projecte dos nous municipis de cara a les eleccions del proper mes de maig. Així, Hostalric, on el candidat serà Josep Frias que fou alcalde del 2007 al 2019,i Brunyola comptaran amb la presència dels Independents a les properes municipals. Aquests dos municipis s’afegeixen als 17 que la formació es va presentar ara fa 4 anys. Tot i això, l’alcalde d’Arbúcies i President de la formació, Pere Garriga, s’ha mostrat convençut que superarà la presència a més de 20 municipis dels 26 que téla comarca. En aquest sentit, per Garriga el projecte independents esta quallant als municipis “fugim de les dinàmiques de partit i anem directament a les necessitats de les persones dels nostres pobles”, afirma Garriga. En el cas de Massanes es va presentar el nou cap de llista, Franc Gómez, que compte amb una llarga experiència en l’àmbit municipal en substitució de Pere Fernández candidat de les dues darreres eleccions.

A la Junta de govern, amb representació de tots els municipis, es va acordar la incorporació dels 4 regidors independents de Lloret de Mar que també confeccionaran una llista.

Trobada municipalista de grups independents de comarques gironines.

D’altra banda Independents de la Selva/Independents de Catalunya ha organitzat pel proper 22 d’octubre a Lloret una jornada de treball. Una xerrada tècnica que comptaràtambé amb serveis jurídics especialistes en la confecció de la presentació de llistes municipals i una taula rodona d’experiències politiques en un govern municipal.

En aquesta hi participaran l’alcaldessa de Vilobí d’Onyar Cristina Mundet, l’alcalde d’Arbúcies Pere Garriga i la diputada de la Diputació per Independents Gisela Saladich. Baix Empordà, Alt Empordà, Ripollès, Cerdanya i Gironès, així com d’altres indrets de Catalunya com el Maresme, Osona o la Noguera entre altres. Llistes independents d’arreu de Catalunya.

Independents de la Selva va obtenir 9215 vots les darreres eleccions municipals 48 regidors, quatre alcaldies, 5 consellers comarcals i una diputada a la Diputació de Girona.