Tercera Jornada de Política Municipal de Grups Independents

Tercera Jornada de Grups independents

La trobada va tenir lloc a Vilobí d’Onyar

El dissabte 23 de març va tenir lloc, a Vilobí d’Onyar, la tercera trobada de grups municipals independents. Els actes es van fer a la sala d’actes de Vilobí i fou organitzada per Independents de la Selva. La jornada va estar dedicada a la comunicació digital en campanyes electorals.

L’equip d’especialistes de Bluemap, amb Jordi Caupena i Oriol Flo, van fer una presentació teòrica i pràctica. Es van poder veure diferents exemples. Cada grup polític va poder rebre el resultat d’una auditoria digital de les seves xarxes socials. Sobre aquesta auditoria es van fer recomanacions i propostes de millora, formació per formació. La xerrada va tenir una part genèrica sobre l’ús d’eines digitals en campanya electoral.  Com a darrer punt es va fer una presentació sobre com desenvolupar un pla de comunicació digital per a formacions polítiques i com arribar millor a l’electorat utilitzant les xarxes socials. L’objectiu principal de la jornada era preparar-se per a les properes eleccions municipals d’aquest 2019.

La trobada també va contar amb parlaments d’alcaldes i alcaldesses dels Independents de la Selva. Per Arbúcies va xerrar Pere Garriga, per Vilobí Cristina Mundet i Gisela Saladich per Tossa de Mar. Tots tres fer esment als compromisos presos com a grup, al suport dels Independents de la Selva a les formacions que composen el grup i a les properes passes per afrontar les municipals d’enguany. En breu hi haurà una nova jornada de formació amb una altra temàtica específica i que serà aprofitada com a espai intercanvi d’experiències entre els diferents grups que composen els Independents de la Selva.