VILADRAU: Noemi Bastias aconsegueix una nova alcaldia per Independents de la Selva

VILADRAU: Noemi Bastías

Noemi Bastias, del grup d’Independents per Viladrau, i dels Independents de la Selva, és la nova alcaldessa del municipi osonenc.  Independents de la Selva suma així Viladrau a la seva llista d’alcaldies. Noemi ha aconseguit l’alcadia després que hagi triomfat la moció de censura a la fins ara alcaldessa de la localitat.

Tan sols tres mesos després de la constitució dels ajuntaments, la candidata dels Independents per Viladrau, Noemi Bastias ha aconseguit el canvi de vara. Independents per Viladrau va empatar en nombre de regidors amb l’antiga alcaldessa en el recompte de resultats de les passades eleccions municipals.

Aquest cop, els 65 vots a favor de Junts per Viladrau han permès sumar un regidor al ple municipal. La nova composició de vot ha afavorit l’assoliment de la moció i el canvi de vara a l’ajuntament. Tots els que formem part del grup dels Independents de la Selva li enviem les nostres felicitacions i estem ben segurs que Noemi Bastias aconseguirà molts èxits amb la seva gestió al servei dels ciutadans de Viladrau.