Id Selva participa a l’assemblea del Consell per la República

IdSelva al Consell per la República

Mes de 200 càrrecs electes del Grup dels Independents de Catalunya hi seran presents.

El Grup dels Independents de Catalunya, integra formacions municipals independents de tot Catalunya, entre d’altres els Independents de la Selva. Els seus representants participaran a l’assemblea organitzada pel Consell per la República que es celebrarà aquesta tarda. La trobada tindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya a les 19:00h.

El Consell per la República, que lidera el Molt Honorable Carles Puigdemont, ara a l’exili, va anunciar l’assemblea la setmana passada sense concretar el lloc. Degut a això es va generar molta expectació ja que l’anterior convocatòria fou a Waterloo. Els representants del grup dels Independents de la Selva s’han desplaçat en diferents ocasions a la Casa de la República, a Bèlgica. En aquest cas, però, la trobada es a Barcelona i es produirà dues setmanes després de la ignominiosa sentència del Judici de l’1 d’octubre.

Rebuig a la sentència del Tribunal Supremo

La sentencia del Tribunal Suprem, del tot injusta, condemna els polítics independentistes empresonats a penes que sumen 100 anys de presó. La sentència ha estat rebuda amb indignació a Catalunya. També ha estat criticada per juristes de prestigi i premsa internacional.

Aquests fets d’extrema gravetat han portat a diferents mobilitzacions al llarg de les darreres setmanes, on representants i càrrecs electes dels Independents de la Selva hi han participat activament.
Tots els membres del Consell per la República i els càrrecs electes de Catalunya que ho desitgin poden participar a la trobada. La intenció dels organitzadors es que sigui un acte efectiu allunyat de l’electoralisme. En aquest context Id Selva participa a l’assemblea del Consell per la República, aportant la seva visió del municipalisme independent.

El president de independents de Catalunya i alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, ha manifestat la seva satisfacció destacant l’alta participació de càrrecs electes de formacions independents d’arreu del territori. Per Garriga destaca que “des dels pobles es segueix treballant per la democràcia i la dignitat i per aconseguir un país mes just millor i igualitari”.

Foto: Acte inaugural del Consell per la República –