Presentació de SOM Riudellots i el seu candidat Xevi Lòpez per a les properes municipals

Presentació Som Riudellots municipals 2023

La presentació de SOM Riudellots, dels Independents de la Selva, va reunir més de cent persones a l’acte de presentació de la candidatura de Xevi Lòpez

Aquesta iniciativa ciutadana ”s’ha proposat ser el motor del canvi a l’ajuntament pels propers 4 anys, amb una política propera, directa i sense lligams de partit”, segons va anunciar el seu candidat i alcaldable, Xevi Lòpez, que va remarcar la necessitat de trencar majories, de retornar al poble la proximitat de la política així com l’oportunitat que s’obre després de molts anys de bipartidisme i majories absolutes.

Per l’alcaldable de Som Riudellots “el govern municipal actual ha provocat la desconnexió dels ciutadans del poble del seus representants, impedint així un debat positiu, que sumi i serveixi per poder escoltar totes les sensibilitats”.

L’acte va comptar amb la presència d’en Pere Garriga, Alcalde d’Arbúcies i president d’Independents de la Selva, la diputada Gisela Saladich, candidata a l’alcaldia de Tossa de Mar i el conseller comarcal de la Selva, Quim Vivas de Vilobí d’Onyar.

L’acte va acabar amb un vermut on els assistents van poder compartir dubtes i intercanviar opinions amb tots els membres de SOM.